Beste relatie,

Bij deze ben je uitgenodigd voor het Ondernemersdiner by Solimas: een zeer exclusief, invite-only event, alleen voor onze beste klanten.

Samen een select aantal vakgenoten ga je deze avond aan de slag met de mooiste ingrediënten om een diner op sterrenniveau neer te zetten. 

Onder het genot van de beste wijnen gaan we in gesprek over een actueel en prikkelend onderwerp, ingeleid door een interessante spreker die weet waar hij het over heeft.

Deze speciale avond wil je niet missen. 

Bevestig je aanwezigheid en geef eventuele dieetvoorkeuren op door het formulier hiernaast in te vullen of te mailen naar ondernemersdiner@solimas.nl.

Hopelijk tot 30 november in Rotterdam.

Ondernemersdiner logo-1

Bevestig je aanmelding.

sprekers.

frieda greyscale

Frieda Barendse

Partner Leadership Advisory, Amrop Executive Search and Leadership Advisory

Frieda Barendse is Associate Partner van Amrop in Amsterdam en gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling. Frieda heeft jarenlange ervaring in de internationale professionele dienstverlening. Door verschillende managementrollen heeft ze ervaren hoe het is om te laveren tussen eigen teams en het grotere belang van alle stakeholders en de organisatie in een complexe internationale omgeving. In 2017 verruilde Frieda haar Corporate carrière voor ondernemerschap.

Binnen Amrop helpt Frieda organisaties met het bouwen van succesvolle teams.

Frieda is afgestudeerd in Organization and Social Policy en heeft een Bachelor Hotelmanagement. Daarnaast is ze gediplomeerd Executive Coach.

maarten greyscale

Maarten van Montfoort

CEO, INTERSTELLAR

Maarten is CEO van INTERSTELLAR en beschikt over een unieke combinatie van ondernemerschap en bestuurlijke ervaring. Met veel ambitie en passie vertegenwoordigt hij INTERSTELLAR en is hij verantwoordelijk voor de verbinding tussen de ondernemingen.

Hij is ruim 20 jaar actief in de ICT Sector. Als succesvolle ICT-ondernemer heeft hij meerdere groeiondernemingen gestart, gekocht en ook weer verkocht. In 2013 heeft hij Agile Software verkocht aan COMPAREX en vervolgens enkele jaren in de internationale executive board gezeten als Vice President. Sinds 2017 is hij weer actief als ondernemer/investeerder en heeft binnen enkele jaren met Solimas een middelgrote ICT-dienstverlener in de markt gezet. Hij is daarnaast nog actief als mentor bij het scale-up platform GoFastForward en lid van enkele Raden van Advies bij technologiebedrijven.