whitepapers over cybersecurity.

digitale basishygiene frontpage

digitale basishygiëne.

In deze whitepaper leer je hoe je je digitale basishygiëne op orde houdt met behulp van de drie peilers van informatiebeveiliging. We gaan onder anderen in op de drie peilers van informatiebeveiliging en de meest voorkomende dreigingen.

Download de whitepaper
Schermafbeelding 2021-05-12 om 10.18.51

integrale security aanpak.

Cyberaanvallen vinden volledig geautomatiseerd plaats op elk moment, op grote schaal en wereldwijd. Digitale basishygiëne is een goed begin, maar er is meer nodig. Er is een integrale security aanpak nodig.

Download de whitepaper
Ransomware wat waarom hoe frontpage

ransomware: wat, waarom en hoe.

In deze whitepaper gaan we in op de exploderende cyberdreiging die ransomware inmiddels is geworden. Het is voor iedere ondernemer belangrijk om het wat, waarom en hoe te begrijpen en maatregelen te nemen.

Download de whitepaper
whitepaper next-gen firewalls frontpage

next-gen firewalls.

In deze whitepaper leggen we je uit hoe je je hybride netwerk kunt beschermen tegen moderne, hedendaagse cyberdreigingen. Om veilig te kunnen werken. Vandaag, maar zeker ook morgen.

Download de whitepaper
Ransomware survival guide frontpage-1

ransomware survival guide.

De vraag is niet óf, maar wannéér je slachtoffer wordt van een ransomware aanval. Als die dag komt moet je weten welke stappen je moet nemen.

Download de whitepaper
o365 backup frontpage

office 365 back-up.

Veel bedrijven gaan ervan uit dat de back-ups van hun Office 365 data wel door Microsoft geregeld worden. Dat is een groot misverstand. In deze whitepaper lees je waarom je het écht zelf moet regelen.

Download de whitepaper

video's over cybersecurity.